Úgy gondolj a méhészeti termékekre, mint élelmiszerekre és mint az egész családnak javasolt gyógyszerekre is.

Az Albeena galagonya frissen fagyasztott virágpor egy természetes méhészeti termék. Erdély szennyezetlen dombvidékein található méhészetünkből származik. Frissen, közvetlenül a betakarítás után fagyasztjuk, ezáltal minden gyógyító tulajdonságát megőrzi.
Az Albeena tiszta virágpora nyers, tápanyagokban gazdag táplálék. 

Milyen összetevőt tartalmaz?
100% -os tisztaságú friss galagonya virágpor, 170 grammos csomagolásban.
Közvetlenül betakarítás után a virágpor nedvességtartalmát alacsony szinten tartjuk, hogy a termék megőrizze frissességét és lefagyasztjuk, hogy elkerüljük az értékes tápanyagok lebomlását.

 

Milyen gyógyhatásai vannak a galagonya virágpornak?
A galagonya virágpor gazdag vitamin- és fitonutriensekkel rendelkezik, amelyek jótékony hatással vannak a szívre, a vérerekre és az idegrendszerre, mint például: flavonoidok, aminosavak, karotinoidok, több mint 5000 enzim és koenzim, esszenciális ásványi anyagok és C-vitamin, amely a vérerek rugalmasságában és a vérkeringés javításában fontos szerepet betöltő antioxidáns. 

Elismert a galagonya jótékony hatása a szívre és a keringési rendszerremagas B-vitamin tartalma erősíti a szívizmot és javítja az artériák véráramlást. A galagonya virágpor gazdag a vérerek számára nélkülözhetetlen bioflavonoidban, amelynek a szívritmus szabályozásában van fontos szerepe. A nyers galagonya virágpor hatékony immunstimulátor és revitalizáló, erősítő hatást gyakorol az idegrendszerre – enyhíti az idegességet, és a szorongást, valamint segít az álmatlanság kezelésében.

Sziverősítő és értágító hatása aktívan hozzájárul a szív egészségének megőrzéséhez és a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez. Az Albeena nyers galagonya virágpor egy élő táplálék, amely az egészséges vérkeringéshez szükséges tápanyagokban gazdag. Ideális a szív-rendellenességekkel vagy neurovegetatív szívbetegségekkel küzdő, 50 év feletti személyek számára.


Javallatok:
•    Szabályozza a szívverést és a természetes határokon belül tartja a vérnyomást
•    
Javítja a vérerek rugalmasságát
•    
Megakadályozza a szabad gyökök káros hatását a szívre
•    
Hozzájárul a zsírlerakódás csökkentéséhez a vérerek falain
•    
Segít leszállítani a koleszterinszintet
•    
Energetizál, növeli a fizikai és szellemi erőfeszítések iránti toleranciát
•    
Nyugtató hatású, enyhíti az ingerlékenységet
•    
Felgyorsítja a szív- és érrendszeri betegségek utáni felépülést

Hogyan kell fogyasztani a galagonya virágport?
Mindennapos belső használatra. A javasolt adag napi 10 gramm (egy teáskanál), reggel, étkezés előtt. A betegségek megelőzése és az egészség megerősítése érdekében napi 10-20 grammos adag ajánlott, három hónapos kúrákban, évente kétszer.
Speciális apiterápia céljából a nyers virágpor adag felnőtteknél napi háromszor 20-50g-ra emelhető, étkezés előtt 1-2 órával.
A nyers galagonya virágpor fogyasztható önmagában, gyümölccsel vagy natur joghurtba keverve.

Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás, méhészeti termékekre túlérzékeny  személyeknek.

Tárolja a virágport a fagyasztóban, -5 és -15 °C közötti hőmérsékleten. A fagyasztóból való kivétel után a terméket eredeti csomagolásában tárolja a hűtőszekrényben legfeljebb 10 napig (különben elveszíti tulajdonságait)

Az Albeena virágpor útja

Az Albeena méhkaptárakat csak szennyezetlen, spontán flórában gazdag területeken helyezzük el. Gondoskodunk róla, hogy a méhek mindig egészségesek legyenek. Méhészeteinkben a méhek szabadon dolgozzák fel a frissen gyűjtött nektárt. Az elhivatott méhészek gyűjtik a méhészeti termékeket a kaptárakból anélkül, hogy azokat feldolgoznák vagy hővel kezelnék.
Az Albeena termékek a legjobb körülmények között érkezik, frissen és 100%-ban természetesen.

 

 

 

 

 

 

    Mondd el a véleményed

    Iratkozz fel hírlevelünkre