FRISS, TISZTA MÉHPEMPŐ min. 2% 10-HDA 50 gr +10 gr INGYEN

Az ALBeeNA tiszta méhpempője egy 100 százalékosan természetes méhészeti termék, amelynek garantált a 2%-os 10-HDA koncentrációja. Egy komplex hiper-élelmiszer és az egyetlen ismert 10-HDA sav forrás, egy olyan hatóanyag, amelynek az egészégre gyakorolt előnyös hatásai bizonyítottak.

Az ALBeeNA tiszta méhpempő egyedi gyógyhatásai a magas 10-HDA sav mennyiségnek köszönhetőek, amely e prémium méhészeti termék fő tápanyaga. Az ALBeeNA tiszta méhpempő friss állapotban van szállítva, amint azt a méhkaptárból kivesszük, anélkül, hogy bármilyen változáson átmenne.

Kiszerelés: 50 grammos kiszerelésben + 10 gramm ingyen

Gyógyhatások:
•    Javítja az immunrendszer és a metabolikus funkciók teljesítményét;
•    Növeli a szervezet ellenállását a hűlésekkel, vírusos fertőzésekkel, gombákkal és baktériumokkal, mint például a Staphylococcus és a Streptococcus baktériumokkal, szemben;
•    Megelőzi a ráksejtek megjelenését és gátolja azok fejlődését;
•    Regenerál és ösztönzi az új és az őssejtek termelését;
•    Újraépíti az idegsejteket, leküzdi az idegsejtek megrongálódását és javítja a memóriát;
•    Segít a fizikai és lelki fáradtságban, vérszegénységben és gyengeségben;
•    Rozsdagátló hatása van és késlelteti az öregedési folyamatokat;
•    Normál határokon belül tartja a koleszterint és a vérnyomást;
•    Energizálja és vitaminizálja a szervezetet és hozzájárul a gyors felépüléshez az általános gyengeségi időszakokban, az orvosi műtétek és agresszív kezelések után.

Melyek a 2% 10-HDA savat tartalmazó nyers méhpempő tulajdonságai?
A tiszta méhpempő az egyik legkoncentráltabb természetes étrendkiegészítő és az egyik legértékesebb méhészeti termék. Tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges lényeges vitamin-, ásványanyag- mennyiségeket és olyan tápanyagokat, amelyeket az nem képes előállítani, mint például a 10-HDA sav. A méhpempő fő tápanyagának, a 10-HDA hatóanyagnak számos jótékony hatása van: antibakteriális, vírusellenes, daganatellenes és gyulladáscsökkentő, őssejt-regeneráló.

A garantált 2% 10-HDA sav biztosítja a méhpempő minőségét és gyógy-hatékonyságát: természetes antibiotikum, erős immunszabályozó, elősegíti a szabadgyökök kiküszöbölését, megelőzi a betegségek megjelenését és ujjátépíti az érintett idegsejteket. A szervezet nagyon jól asszimilálja és elfogadja.

Részletes vegytartalom:
10-HDA – 2%
Fehérje – 14,7%
Zsír – 2,7%
Szőlőcukor – 5,4%
Gyümölcscukor – 5,8%
Szacharóz – 1,3%
Vitaminok – B1, B2, B6, B12, C
Ásványanyagok – Kálium, Kalcium, Nátrium, Magnézium, Cink, Vas, Réz, Mangán
Hamu – 1%
Víz – 66,4%
pH – 4,2

Melyek az összetevői?
100% nyers méhpempő, 2% -os 10-HDA tartalommal. Nem tartalmaz vegyszereket, antibiotikumokat, viaszt, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Az ALBeeNA, 2% 10-HDA tartalmú nyers méhpempőt izoterm dobozokban szállítjuk, amelyek biztosítják a termék állandó hőmérsékletét a szállítás folyamán, eképp garantálva, hogy a terméket optimális állapotban kapod meg, annak minden gyógy-tulajdonságával.

A méhpempő mennyiség könnyű adagolására végett, a csomagban egy kiskanál is van és egy prospektus a 2% 10-HDA tartalmú tiszta méhpempő részletes leírásával.

Hogyan kell fogyasztani?
A méhpempő naponta fogyasztható, belső és külső használatra is alkalmas.

A javasolt fenntartási adag napi 1 gramm a felnőttek számára és napi 0,5 gramm a gyermekek számára, 6-8 hetes kezelésekben. A fizikai és intellektuális kimerülések esetében, a felnőttek adagja napi 2-3 grammra vagy akár többre is növelhető.

A sajátos, személyreszabott gyógy-adagok meghatározására, fordulj egy méhészeti fitoterápiában jártas orvoshoz.

Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás / hiper-érzékeny  vagy a méhpempőt be nem fogadó személyek számára, a terhes vagy szoptató nők számára, az asztmában, Addison betegségben vagy akkut fázisú rákbetegségben szenvedő személyek számára.

Hogyan kell tárolni?
A méhpempőt tartsd a hűtőben, 2-6 °C hőmérsékleten.

Elővigyázatossági utasítások:
Javasoljuk, először teszteld le az esetleges ellenhatásokat, kis mennyiségben fogyasztva a méhpempőt és a kezelések között tarts 1-2 hónapos szüneteket, az egészségi állapotodtól is függően.


POLENIC PROP – VIRÁGPOR, PROPOLISZ ÉS C-VITAMIN 20 db RÁGÓTABLETTA

A Polenic prop egy prémium minőségű ALBeeNA  méhészeti gyógytermék, amelynek immunserkentő, rozsdagátló, antibiotikum és energizáló hatása van.

Az egyedülálló étrendkiegészítő, a Polenic prop, a virágpor, a propolisz és a C-vitamin sajátos, rágható, könnyen szedhető kombinációja.

A termék egy étrendkiegészítő és nem kell a kiegyensúlyozott és változatos étrendet felcserélnie. Nem tartalmaz gyomirtó-, antibiotikum-, viasz-nyomokat, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Javallatok:
•    kiegyensúlyozza és működésbe helyezi az immunrendszert
•    általános tonifiáló, vitaminizáló és természetes energizáló
•    óvja a májat, csökkenti a trigliceridek és koleszterin szintjét
•    kijavítja a nem teljes vagy a szennyezettség által érintett táplálkozást
•    lelassítja a szervezet degeneratív folyamatait
•    megelőzi a ráksejtek megjelenését
•    biztosítja a szervezet ellenállását a fertőzésekkel szemben
•    biosztimuláló, antibiotikum és antiszeptikum hatása van

Előnyök:
•    100% természetes
•    Kellemes íz
•    Könnyen szedhető

Melyek a gyógy-tulajdonságai?
A virágpor az emberi szervezetre jó hatással levő tápanyagok egy természetes forrása – bőségesen tartalmaz aminosavakat, lényeges ásványanyagokat, amelyek között vasat, kalciumot, magnéziumot, káliumot és rezet, enzimeket, fehérjéket és vitaminokat (A, B komplex, C, D, H, K) és tonifiáló és regeneráló hatással van. Kijavítja a táplálkozási hiányosságokat és kiegyensúlyozatlanságokat, hozzájárul a fizikai és idegrendszeri fejlődéshez és megerősíti az immunrendszert.
A virágpor számos gyógyhatása között felsorolható: májvédő, vitaminizáló és tonifiáló,  gyulladásellenes, daganatellenes, antibiotikum és baktériumellenes, virusellenes és probiotikum.

A propolisz egy vitamin- és tápanyag-dús méhészeti termék, amely javítja a szervezet összes anyagcsere folyamatát – ösztönzi a sejtfejlődést, az élettartamot és a szervezet ellenállását, hosszas regeneráló hatása van. Az összetételében található több mint 27 ásványanyag és lényeges aminosav (arginin és triptofán), szénhidrát, több mint 25% fehérje, polifenolok és különleges gyógyhatású zsírsavak. Védőpajzsként hat a szabadgyökökkel szemben és megerősíti az immunrendszert és egy gyors és erős természetes baktériumellenes.

A C-vitamin-nak fontos hatása a szervezet védelmében a szabadgyökökkel szemben és szükséges a mellékvese hormonjainak a szintéziséhez, a vas és a kalcium szervezetbeli felszívódásához, a bőr regeneráláshoz. A C-vitamin regeneráló tulajdonságai hozzájárulnak az immunrendszer működésbehelyezéséhez és a szervezet fizikai és szellemi ellenállásának a növeléséhez. Csökkenti a fertőzéses időszakok intenzitását és gyakoriságát és megkönnyíti a betegség utáni rekuperációt.
A szervezet nem képes szintetizálni és étkezés és étrendkiegészítők által kell biztosítani.

Melyek az összetevői?
1 rágótabletta tartalmaz: 1420 mg virágport, 60 mg propoliszt, 19,5 mg C vitamint.

Kiszerelés: 20 rágótablettás doboz.

Hogyan kell fogyasztani?
Felnőttek – 2-4 tabletta naponta.
3 éven felüli gyermekek – 1-2 tabletta naponta.
Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás /   hiper-érzékeny személyek számára. Elővigyázatosság javasolt az terhes vagy szoptató nők esetében.

Tartsa a Polenic prop rágható tablettákat szobahőmérsékleten, száraz és fénytől óvott helyeken és ne hagyja azokat a kisgyermekek számára elérhető helyeken.


FORTE MÉZES IMMUNERŐSÍTŐ SZIRUP 250 ml

Az ALBeeNA Forte mézes immunerősítő szirupja egy 100%-osan természetes termék az immunrendszer támogatására és ösztönzésére.  Összeadja a méz, a propolisz és az erős immunserkentő és tonifiáló hatásukért ismert növények hatásait: kasvirág, gyömbér, igazi édesgyökér, áfonya.

A termék egy étrendkiegészítő, amely egy változatos és egyensúlyozott étrendet és egy egészséges életmódot kell kiegészítsen. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és színezőkét.

Gyógy-javallatok:
•    növeli a szervezet ellenállását a fertőzésekkel szemben;
•    serkenti a szervezet önvédelmi képességét;
•    immunrendszer-tonifiáló és általános erősítő, felélénkítő;
•    hatékony a nátha és a hűlések megelőző-kezelésében;
•    segédtermék a fizikailag és szellemileg terhelt időszakokban;
•    javasolt a vérszegénység, a gyengeség, a betegségekből való lábazódási esetekben és a krónikus betegségekben.

Milyen összetevőket tartalmaz?
Méz, hidroglicerines kivonatok:
Áfonya (Myrtilli fructis), kasvirág (Echinaceae purpureae herba), igazi édesgyökér (Liquiritiae radix), gyömbér (Zingiberis radix), propolisz, invertcukorszirup, tejsav (savanyító szer).

Mely minden egyes összetevő tulajdonsága?
A méz gazdag a bioflavonoidokban, amelyek közvetlenül hatnak az immunrendszer és a betegségekkel szembeni ellenállás  javításának irányában. Hozzájárul a sejtregenerációhoz és egy kiváló rozsdagátló-, ásványanyag- és vitamin-forrás (A, B, C, D, K és B-komplex), amely felélénkít, energiával feltölt és serkenti az immunrendszert. Táplálja az idegsejteket és ösztönzi a citokinek és a limfociták termelését, amelyeknek szerepe van a szervezet védelmében a kórokozókkal szemben.

A méz gazdag a bioflavonoidokban, amelyek közvetlenül hatnak az immunrendszer és a betegségekkel szembeni ellenállás  javításának irányában. Hozzájárul a sejtregenerációhoz és egy kiváló rozsdagátló-, ásványanyag- és vitamin-forrás (A, B, C, D, K és B-komplex), amely felélénkít, energiával feltölt és serkenti az immunrendszert. Táplálja az idegsejteket és ösztönzi a citokinek és a limfociták termelését, amelyeknek szerepe van a szervezet védelmében a kórokozókkal szemben.

A kasvirág az egyik legismertebb immunrendszer-moduláló növény, amely segíti a szervezet védelmi rendszerének normális működését. Bebizonyított immun-moduláló tulajdonságai vannak, egy kiváló antiszeptikus, vírusellenes és antibakteriális hatású anyag. Ösztönzi a gyors ellentest-termelést és csökkenti a hörghurut, a fejfájás és a homloküreg-gyulladás esetekben a kezelés idejét.

Az igazi édesgyökér serkenti a mellékveséket, amelyek hozzájárulnak a gyors gyulladásellenes válasz létrehozásához és serkentik az immunrendszert. Gazdag növényi eredetű tápanyagokban és rozsdagátlókban, kiegyensúlyozza az immunhiányokat, szabályozza a hormontevékenységet és egy általános jó állapotot biztosít.

A gyömbér biztosítja a szervezet számára a regenerációhoz és immunszabályozáshoz szükséges tápanyagokat és nyomelemeket. Antibakteriális, gyulladásellenes tulajdonságai vannak, serkenti a vérkeringést és felgyorsítja a metabolizmust. Ellazítja és energiával tölti fel a legyengült szervezetet.

A propolisz az immunrendszer számára értékes anyagok koktélje: vitaminok, ásványanyagok, zsírsavak és nukleinsavok, taninok, lényeges mikro-tápanyagok, amelyeknek magas kapacitása van a szervezet védőrendszerének felerősítésében. Energiával tölti fel, megerősíti a szívet és tonifiálja az idegrendszert.

Hogy kell fogyasszuk?
Belső használatra, naponta 2-4 adagban. Használat előtt rázza fel a flakont.
3-7 éves gyermekek: 10-15 ml szirup naponta.
7-14 éves gyermekek: 15-20 ml szirup naponta.
14 év feletti gyermekek vagy felnőttek: 20-30 ml szirup naponta.

Ne fogyasszon a napi használatra javasolt adagtól többet.

Ellenjavallt a cukorbetegségben szenvedő vagy a termék bármely összetevőjére allergiás /   hiper-érzékeny személyek számára, a terhes vagy szoptató nők, az immunszuppresszív kezeléseken levő betegek számára.

A véralvadásgátló orvosságokat szedő személyek elővigyázatossággal fogyasszák a terméket, mivel az összetételében levő gyömbér növelheti a vérzések megjelenésének kockázatát, az igazi édesgyökér, pedig, csökkentheti a kumarin-alapú véralvadásgátlók hatékonyságát. Az alacsony káliumszintű személyek elővigyázatossággal fogyasszák a terméket, mivel az elsúlyosbíthatja a hipokálemiát. Az autoimmun betegségek esetében, forduljon a kezelő orvosához.

Hogy kell tárolni?
A szirupflakont jól lezárva kell tárolni, a napfény közvetlen hatásától védetten, legfeljebb 25°C hőmérsékleten. Felnyitás után, tartsa a hűtőben és fogyassza el legfeljebb 30 napon belül. Ne hagyja a terméket a gyermekek keze alá.

Kiszerelés: 250 ml-es flakon.


MÉZES KÖHÖGÉS ELLENI SZIRUP 250 ml

Az Albeena mézes köhögés elleni szirup egy 100%-osan természetes gyógytermék, amelynek nyugtató hatása van a torokra és a légutakra. A méz és a póthatású növények kombinációja hatékony gyógy-készítmény a köhögés által okozott irritációk és a kapcsolatos fájdalmak esetében.

A termék egy étrendkiegészítő, amely egy változatos és egyensúlyozott étrendet és egy egészséges életmódot kell kiegészítsen. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és színezőkét.

Gyógy-javallatok:
•    segíti a köpést és hígítja a légcsőváladékokat;
•    gyulladásellenes, görcsoldó és lágyító hatása van;
•    antiszeptikus, segíti a légző-képesség helyreállítását;
•    javítja a nyálkahártyák szárazsági állapotát;
•    segédanyag a vírusos vagy bakteriális gyulladások kezelésében;
•    javasolt a száraz köhögés, a torok irritációi, rekedtség esetében.

Milyen összetevőket tartalmaz?
Méz, hidroglicerines kivonatok:
Lándzsás útifű (Plantaginis lanceolatae folium), Ziliz gyökér (Althaeae radix), Izsóp (Hyssopi herba), Gyömbér (Zingiberis radix), invertcukorszirup, tejsav (savanyító szer).

Melyek az összetevők egyéni tulajdonságai?
A méz egy nagyon jó tápanyag-, vitamin- (A, B, C, D, K és B-komplex) és bioflavonoid-forrás, amelyeknek rendkívüli antibakteriális, gyulladásellenes és rozsdagátló hatása van. Mint természetes antibiotikum hat és erős vírusellenes hatása van. Csillapítja a tartós köhögést, megelőzi és gyógyítja a légutak irritációit, csökkenti a köhögéssel kapcsolatos negatív hatásokat. A méz felélénkíti a szervezetet a glukóz- és fruktóz-tartalmának köszönhetően és közvetlenül hat az immunrendszer és a betegségekkel szembeni ellenállás  javításának irányában.

A lándzsás útifűnek bizonyított antibakteriális és összehúzó hatása van, amely hozzájárul a krónikus betegségek, a gyulladások és a köhögés megelőzéséhez és gyógyításához. Az antiszeptikus és hegesítő hatása segít a légzési kényelem elérésében, az összetételében levő bioaktív anyagok, pedig, megakadályozzák a vírusok és az allergének negatív hatását. Erősen lágyító természetes gyógy-készítmény, amely javasolt a légutak gyulladásos állapotaiban és asztmában.

A ziliz gyökérnek ismert lágyító, köpető és gyulladásellenes hatásai vannak – több tanulmány is kimutatta, hogy a ziliz gyökér enyhíti a köhögést és a rekedtséget, csökkenti a légutak nyálkahártyáinak a gyulladását és megkönnyíti a köpést. A nyálkákban és pektinben gazdag ziliz gyökér egy hatékony gyógy-készítmény a gégehurut, légcsőhurut és hörghurut esetekben és egy kiváló antiszeptikus a száj számára.

Az izsóp egy hörgőtágító és légzés-tonifiáló, amely hatékonyan kezeli a görcsös és termékeny köhögést, az összetételében levő aktív anyagok kombinációjának köszönhetően: taninok, gyanták, ásványanyagok, cukrok, flavonoidok és illőolajak. Serkenti a köpést és csökkenti a görcsöket a légutak szintjén. Lágyító hatása és felélénkítő illata van, ami jókedvet gerjeszt.

A gyömbér vitaminokat, ásványanyagokat és lényeges olajakat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a légutak gyulladásának csökkentéséhez, enyhítik a köhögést, ellazítják és energiával töltik fel a legyengült szervezetet. Fájdalomcsillapító, antiszeptikus és lázellenes hatása van és megerősíti az immunrendszert, az összetételében levő rozsdagátlóknak köszönhetően. A gyömbér erős aromája felszabadítja a szinuszokat és serkenti a köpést, felgyorsítva a gyógyulási folyamatot.

A gyömbér vitaminokat, ásványanyagokat és lényeges olajakat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a légutak gyulladásának csökkentéséhez, enyhítik a köhögést, ellazítják és energiával töltik fel a legyengült szervezetet. Fájdalomcsillapító, antiszeptikus és lázellenes hatása van és megerősíti az immunrendszert, az összetételében levő rozsdagátlóknak köszönhetően. A gyömbér erős aromája felszabadítja a szinuszokat és serkenti a köpést, felgyorsítva a gyógyulási folyamatot.

Hogyan kell fogyasszuk?
Belső használatra, naponta 2-4 adagban. Használat előtt rázza fel a flakont.
3-7 éves gyermekek: 10-15 ml szirup naponta.
7-14 éves gyermekek: 15-20 ml szirup naponta.
14 év feletti gyermekek vagy felnőttek: 20-30 ml szirup naponta.

Ne fogyasszon a napi használatra javasolt adagtól többet.

Ellenjavallt a cukorbetegségben szenvedő vagy a termék bármely összetevőjére allergiás /   hiper-érzékeny személyek számára, a terhes vagy szoptató nők számára.

A véralvadásgátló orvosságokat szedő személyek elővigyázatossággal fogyasszák a terméket, mivel az összetételében levő gyömbér növelheti a vérzések megjelenésének kockázatát.

Hogy kell tárolni?
A szirupflakont jól lezárva kell tárolni, a napfény közvetlen hatásától védetten, legfeljebb 25°C hőmérsékleten. Felnyitás után, tartsa a hűtőben és fogyassza el legfeljebb 30 napon belül. Ne hagyja a terméket a gyermekek keze alá.

Kiszerelés: 250 ml-es flakon.

    Mondd el a véleményed

    Iratkozz fel hírlevelünkre