FRISS, TISZTA MÉHPEMPŐ min. 2% 10-HDA 25 gr

Az ALBeeNA tiszta méhpempője egy 100 százalékosan természetes méhészeti termék, amelynek garantált a 2%-os 10-HDA koncentrációja. Egy komplex hiper-élelmiszer és az egyetlen ismert 10-HDA sav forrás, egy olyan hatóanyag, amelynek az egészégre gyakorolt előnyös hatásai bizonyítottak.

Az ALBeeNA tiszta méhpempő egyedi gyógyhatásai a magas 10-HDA sav mennyiségnek köszönhetőek, amely e prémium méhészeti termék fő tápanyaga. Az ALBeeNA tiszta méhpempő friss állapotban van szállítva, amint azt a méhkaptárból kivesszük, anélkül, hogy bármilyen változáson átmenne.

Kiszerelés: 25 grammos kiszerelésben.

Gyógyhatások:
•    Javítja az immunrendszer és a metabolikus funkciók teljesítményét;
•    Növeli a szervezet ellenállását a hűlésekkel, vírusos fertőzésekkel, gombákkal és baktériumokkal, mint például a Staphylococcus és a Streptococcus baktériumokkal, szemben;
•    Megelőzi a ráksejtek megjelenését és gátolja azok fejlődését;
•    Regenerál és ösztönzi az új és az őssejtek termelését;
•    Újraépíti az idegsejteket, leküzdi az idegsejtek megrongálódását és javítja a memóriát;
•    Segít a fizikai és lelki fáradtságban, vérszegénységben és gyengeségben;
•    Rozsdagátló hatása van és késlelteti az öregedési folyamatokat;
•    Normál határokon belül tartja a koleszterint és a vérnyomást;
•    Energizálja és vitaminizálja a szervezetet és hozzájárul a gyors felépüléshez az általános gyengeségi időszakokban, az orvosi műtétek és agresszív kezelések után.

Melyek a 2% 10-HDA savat tartalmazó nyers méhpempő tulajdonságai?
A tiszta méhpempő az egyik legkoncentráltabb természetes étrendkiegészítő és az egyik legértékesebb méhészeti termék. Tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges lényeges vitamin-, ásványanyag- mennyiségeket és olyan tápanyagokat, amelyeket az nem képes előállítani, mint például a 10-HDA sav. A méhpempő fő tápanyagának, a 10-HDA hatóanyagnak számos jótékony hatása van: antibakteriális, vírusellenes, daganatellenes és gyulladáscsökkentő, őssejt-regeneráló.

A garantált 2% 10-HDA sav biztosítja a méhpempő minőségét és gyógy-hatékonyságát: természetes antibiotikum, erős immunszabályozó, elősegíti a szabadgyökök kiküszöbölését, megelőzi a betegségek megjelenését és ujjátépíti az érintett idegsejteket. A szervezet nagyon jól asszimilálja és elfogadja.

Részletes vegytartalom:
10-HDA – 2%
Fehérje – 14,7%
Zsír – 2,7%
Szőlőcukor – 5,4%
Gyümölcscukor – 5,8%
Szacharóz – 1,3%
Vitaminok – B1, B2, B6, B12, C
Ásványanyagok – Kálium, Kalcium, Nátrium, Magnézium, Cink, Vas, Réz, Mangán
Hamu – 1%
Víz – 66,4%
pH – 4,2

Melyek az összetevői?
100% nyers méhpempő, 2% -os 10-HDA tartalommal. Nem tartalmaz vegyszereket, antibiotikumokat, viaszt, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Az ALBeeNA, 2% 10-HDA tartalmú nyers méhpempőt izoterm dobozokban szállítjuk, amelyek biztosítják a termék állandó hőmérsékletét a szállítás folyamán, eképp garantálva, hogy a terméket optimális állapotban kapod meg, annak minden gyógy-tulajdonságával.

A méhpempő mennyiség könnyű adagolására végett, a csomagban egy kiskanál is van és egy prospektus a 2% 10-HDA tartalmú tiszta méhpempő részletes leírásával.

Hogyan kell fogyasztani?
A méhpempő naponta fogyasztható, belső és külső használatra is alkalmas.
A javasolt fenntartási adag napi 1 gramm a felnőttek számára és napi 0,5 gramm a gyermekek számára, 6-8 hetes kezelésekben. A fizikai és intellektuális kimerülések esetében, a felnőttek adagja napi 2-3 grammra vagy akár többre is növelhető.
A sajátos, személyreszabott gyógy-adagok meghatározására, fordulj egy méhészeti fitoterápiában jártas orvoshoz.
Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás / hiper-érzékeny  vagy a méhpempőt be nem fogadó személyek számára, a terhes vagy szoptató nők számára, az asztmában, Addison betegségben vagy akkut fázisú rákbetegségben szenvedő személyek számára.

Hogyan kell tárolni?
A méhpempőt tartsd a hűtőben, 2-6 °C hőmérsékleten.

Elővigyázatossági utasítások:
Javasoljuk, először teszteld le az esetleges ellenhatásokat, kis mennyiségben fogyasztva a méhpempőt és a kezelések között tarts 1-2 hónapos szüneteket, az egészségi állapotodtól is függően.


FAGYASZTOTT, FRISS VIRÁGPOR (VEGYESVIRÁG) 400 gr

Úgy gondolj a méhészeti termékekre, mint élelmiszerekre és mint az egész családnak javasolt gyógyszerekre is.

Az ALBeeNA friss virágpor egy szerves méhészeti termék, amely Erdély szennyezetlen dombos vidékeiről származik. Frissen van begyűjtve és haladéktalanul fagyasztva, hogy érintetlenül megtartsa a tulajdonságait és gyógy-minőségeit. Az ALBeeNA tiszta vegyesvirágú virágpor egy élő, táplálkozási szempontból komplett szuper-élelmiszer, amely különbözik a többi, piacon levő virágpor típustól: krémes textúrája és kellemes, édes-virágos íze van.
Semmilyen módon sem finomítjuk vagy dolgozzuk fel az ALBeeNA virágport.

Melyek az összetevői?
100% fagyasztott friss virágpor, tiszta állapotban 400 grammos hermetikusan lezárt csomagolásban.
Mindjárt a begyűjtés után, a virágpor nedvtartalmát alacsony szinten tartjuk, hogy a termék megőrizze frissességét majd lefagyasztjuk, hogy elkerüljük az összetételében levő tápanyagok minőségvesztését.

Javallatok:
•    Vitaminizáló és energizáló, növeli a szervezet fizikai ellenállását
•    
Serkenti az endorfin hormonok termelését és úgy hat, mint egy természetes antidepresszáns
•    
Megerősíti és támogatja az immunrendszert
•    
Javítja az általános egészségállapotot
•    
Táplálja a szemsejteket és megelőzi a szembetegségeket
•    
Hozzájárul a bőrbetegségek, mint a bőratka meggyógyulásához
•    
Javít az agyi funkciókon, felfrissíti a memóriát
•    
Afrodiziákum és hormonszabályozó, javítja a szexuális teljesítményt és a termékenységet
•    
Támogatja a szívérrendszer helyes működését
•    
Segédanyag a májbetegségekben, a kemoterápiában és a súlyos emésztőrendszeri betegségekben
•    
Javallt a lábadozási időszakokban, a fertőzéses betegségekben, a fogyókúrákban és angolkórban

Milyen gyógy-tulajdonságai vannak?
A virágpor lényeges szerepet játszik a méhek táplálékában, biztosítva azok normális növekedését és fejlődését és egy rendkívüli gyógy-tulajdonságokkal bíró méhészeti termék. Nagy mennyiségű tápanyagokat tartalmaz, amelyek az emberi szervezet egészségére jótékony hatással vannak: 55% szénhidrát, 35% fehérje, 2% zsírsav és 3% ásványanyag, vitaminok, akár 5000 enzim és több ezer fito-tápanyag – koenzimek, flavonoidok, fitoszterolok, karotenoidok, aminosavak. A virágpor egy májvédő, daganatellenes, gyulladásellenes, baktériumellenes, probiotikus hatású általános erősítőszer, egy hosszú hatású természetes antibiotikum. Segíti az egészséget és a hosszú életet. Az orvosok azért is javasolják, mert az egész életen át folytonosan fogyasztható, mellékhatások nélkül.

Részletes vegyi összetétel, a virágpor forrásától függően változó:
Szénhidrát – 55%
Víz – 20-30g/100g
Fehérje– 25%
Zsírsavak– 5%
Lecitin – 15%
Vitaminok – A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D, E, H, K, folsav, pantoténsav, PP
Aminosavak – Cisztein, Alanin, Valin, Leucin, Izoleucin, Hisztidin, Fenilalanin, Szerin, Threonin, Lizin, Metionin, Arginin, aszparaginsav, Tirozin, Prolin, Glicin, Triptofan, glutaminsav
Ásványanyagok – Vas, Kalcium, Foszfor, Kálium, Réz, Cink, Szelén, Magnézium, Króm, Nikkel, Szilícium

Hogyan kell fogyasztani?
Mindennapos fogyasztás. A javasolt fenntartási adag napi 10 gramm (egy kiskanál), reggel, étkezés előtt. A betegségek megelőzésére és az egészség megerősítésére egy napi 10-20 grammos adagolás javasolt, három hónapos kúrákban, kétszer minden évben. Sajátos kezelések céljából, a nyers virágpor adag, felnőttek esetében 20-50 grammra növelhető, háromszor naponta, étkezés előtt 1-2 órával.
Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás / hiper-érzékeny személyeknek.
Tárold a virágport a fagyasztóban, -5 és -15 °C közötti hőmérsékleten.

Az Albeena virágpor útja
Az Albeena méhcsaládokat csak szennyezetlen, spontán flórában gazdag zónákba helyezzük el.
Ügyelünk, hogy a méhek mindig egészségesek és jól ápoltak legyenek.
A méhcsaládjainkban a méhek zavartalanul dolgozzák fel a frissen begyűjtött nektárt.
Az odaadó méhészek a méhészeti termékeket úgy gyűjtik be, ahogy azokat a méhkaptár nyújtja, anélkül, hogy feldolgoznák vagy hőnek tennék ki őket.
Az Albeena termékek a legjobb körülmények között jutnak el hozzád, frissen és 100 százalékosan természetesen. 


MORNING JOY – A NAPI FRISSESSÉGÉRT (REPCEMÉZ 5% MÉHPEMPŐVEL) 200 gr

Morning Joy ALBeeNA krémes méz

A Morning Joy a nyers repceméz és a tiszta méhpempő krémes keveréke, az egészséges édes és az energizáló étrend kiegészítő tökéletes kombinációja. Finom ízű, ideális reggel az életerő fellendítésére vagy napközben, amikor úgy érzed, hogy az energiád kimerülőben van. Egy teáskanál Morning Joy garantálja a kellemes közérzetet es az élénk elmét a nap folyamán.

A Morning Joy nagy mennyiségű 10-HDA savat tartalmaz, amely kizárólag a tiszta méhpempőben található hatóanyag, erős tápláló és regeneráló tulajdonságokkal, ami hosszú távon erősíti a szervezetet.

Előnyök:
∙ általános tonizáló, vitaminizáló és természetes energizáló hatású
∙ küzd a stressz, a túlterhelés hatásai ellen és javítja a hangulatot
∙ frissíti az agyat es javítja a figyelmet
∙ antibakteriális, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású

Javallatok:
∙ fokozott fizikai és szellemi megerőltetés idején ajánlott
∙ támogatja az ízületek és az emésztőrendszer egészségét
∙ maszkként is használható, a bőr regenerálása és frissítése érdekében

Melyek a Morning Joy gyógy-tulajdonságai?
A nyers repceméz egy fehér, kenőcsös méz, sörbet textúrájú és különleges illatú, egyedülálló jellemzőkkel és különleges terápiás tulajdonságokkal rendelkezik. Szőlőcukorban, Q3 koenzimben, fehérjében es E-vitaminban gazdag, ezért fontos összetevője lehet a kozmetikai maszkoknak, amelyek megakadályozzák a bőr öregedését és megőrzik rugalmasságát. Természetes tonizáló hatású és kiválóan alkalmas a fáradtság megelőzésére, hatékony a reumás betegségek és csontritkulás ellen, de máj- és vesebetegségek esetén is.

A repceméz fogyasztása, megerőltető és stresszes időszakokban javasolt, a szervezet ellenálló képességének és a memória kapacitásának javítása érdekében.

A tiszta méhpempő egy komplex és változatos tápanyag összetételű méhészeti termék. Szinte minden olyan tápanyagot tartalmaz, amelyre a szervezetnek szüksége van, a 10-HDA-sav és acetilkolin egyetlen természetes forrása. Vitaminok, enzimek, ásványi anyagok, nyomelemek és aminosavak koncentrátuma számos jótékony hatással az egészségre: antibakteriális, vírusellenes, erősíti az immunrendszert és az idegrendszert.

A méhpempő energiát szolgáltat és vitaminizálja a szervezetet, támogatja a stressz által érintett sejteket és szöveteket, enyhíti a testi és szellemi fáradtság állapotát.

Mit tartalmaz a Morning Joy?
Nyers repceméz és 5% tiszta méhpempő.
Nem tartalmaz peszticideket vagy egyéb szennyeződéseket.

Hogyan kell fogyasztani?
Felnőttek: 1-2 kiskanál, naponta ketszer.
Gyermekekek (3 ev felett): napi 1 kiskanál.
A Morning Joy egy étrend-kiegészítő, és nem helyettesítheti a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozást.
Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás / hiper-érzékeny személyek valamint a terhes vagy szoptató nők számára.

    Mondd el a véleményed

    Iratkozz fel hírlevelünkre