MÉHKENYÉR 300 gr

Az ALBeeNA nyers méhkenyér egy 100 százalékosan tiszta méhészeti termék, amely friss, természetes és érintetlen állapotban van forgalmazva. A méhkenyér táplálkozási szempontból egy tökéletes élelmiszer, amelynek bebizonyított jótékony hatásai vannak a fizikai és lelki egészségre. Hatékony a májbetegségekben, az emésztőrendszer betegségeiben, a szervezet méregtelenítésében és az immunitás ösztönzésében.

A termék egy étrendkiegészítő, amelyet egy változatos és kiegyensúlyozott étrend és egy egészséges életmód kiegészítőjeként kell fogyasztani. Nem tartalmaz vegyszereket, antibiotikumokat, viaszt, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Melyek az összetevői?
100% méhkenyér, tiszta állapotban, 300 grammos kiszerelésben.

Javallatok:
•    Megerősíti az immunrendszert és megóv a szabadgyökökkel szemben.
•    Felújítja a bélflórát és óvja a vastagbelet.
•    Hozzájárul a koleszterinszint csökkentéséhez és a mérgek természetes kiküszöböléséhez a májból
•    Természetes antibakteriális és antimikrobiális anyag
•    Leküzdi a fáradtságot és stressz-ellenes erősítőként hat
•    Hosszas energizáló hatása van
•    Öregedés-elleni csodaszer, segíti az ellenállást és a hosszú életet
•    Segédszer a rákbetegségek kezelésében és kemoterápia alatt
•    Segíti a termékenységet és a libidót
•    Pótolja a fehérjehiányosságot a kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetében

Milyen gyógy-tulajdonságai vannak?
A méhkenyér a nektárral, mézzel, számos enzimmel és jótékony baktériummal összekevert, a méhecskék által beoltott virágpor érleléséből származik és nem állítható elő laboratóriumi vegyi módszerekkel. Egy komplett, tápláló élelmiszer, amelynek az összetétele egyedi: 25% fehérje és legalább 18 lényeges aminosav, 28 típusú ásványanyag, 11 enzim és koenzim, 14 féle zsírsav, 11 szénhidrát, 6 nemi hormon és a vitaminok teljes spektruma.
Ennek az összetételnek köszönhetően, a méhkenyér egy olyan élelmiszerként van nyilvántartva, amely egyedül is képes az életet fenntartani és amelynek növelt gyógyhatásai vannak: májvédő, daganatellenes, gyengeségellenes, gyulladásellenes, vitaminizáló és afrodiziákum. Egy természetes antibiotikum, amely sokkal erősebb a virágpornál, gyorsan hat és egy erős vírusellenes szer.  A méhkenyér magas tejsav tartalma támogatja az optimális emésztést és sokéves minőség-módosítás nélküli érvényességi időt biztosít a terméknek. A méhtermék-használó orvosok főleg a gyermekek és az idős személyek számára javasolják a tiszta méhkenyeret, a fejlődés, a hosszú élet és az immunellenállás ösztönzésére.

Részletes vegyi tartalom:
Szénhidrátok – 24-34%
Fehérje – 20-25%
Zsír – 1,5-2,7%
Cukrok – 35%
Tejsav – 3,1%
pH – 4,2
Vitaminok – A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, K, H
Aminosavak – Fenilalanin, Leucin, Valin, Isoleucin, Arginin, Histidin, Lizin, Metionin, Triptofán
Ásványanyagok – Vas, Kalcium, Foszfor, Kálium, Réz, Cink, Szelén, Magnézium, Króm, Nikkel, Szilícium

Hogyan kell fogyasztani?
Mindennapos fogyasztás, legalább 6 hetes kezelésekben. A gyermekek és a felnőttek számára egyaránt, a szokásos javasolt adag 1 kiskanál naponta, lehetőleg 30 perccel a reggeli előtt.

Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás / hiper-érzékeny  személyeknek.

Tárold a méhkenyeret száraz és hűvös helyen, 15-20 °C hőmérsékleten.


FRISS, TISZTA MÉHPEMPŐ min. 2% 10-HDA 50 gr +10 gr INGYEN

Az ALBeeNA tiszta méhpempője egy 100 százalékosan természetes méhészeti termék, amelynek garantált a 2%-os 10-HDA koncentrációja. Egy komplex hiper-élelmiszer és az egyetlen ismert 10-HDA sav forrás, egy olyan hatóanyag, amelynek az egészégre gyakorolt előnyös hatásai bizonyítottak.

Az ALBeeNA tiszta méhpempő egyedi gyógyhatásai a magas 10-HDA sav mennyiségnek köszönhetőek, amely e prémium méhészeti termék fő tápanyaga. Az ALBeeNA tiszta méhpempő friss állapotban van szállítva, amint azt a méhkaptárból kivesszük, anélkül, hogy bármilyen változáson átmenne.

Kiszerelés: 50 grammos kiszerelésben + 10 gramm ingyen

Gyógyhatások:
•    Javítja az immunrendszer és a metabolikus funkciók teljesítményét;
•    Növeli a szervezet ellenállását a hűlésekkel, vírusos fertőzésekkel, gombákkal és baktériumokkal, mint például a Staphylococcus és a Streptococcus baktériumokkal, szemben;
•    Megelőzi a ráksejtek megjelenését és gátolja azok fejlődését;
•    Regenerál és ösztönzi az új és az őssejtek termelését;
•    Újraépíti az idegsejteket, leküzdi az idegsejtek megrongálódását és javítja a memóriát;
•    Segít a fizikai és lelki fáradtságban, vérszegénységben és gyengeségben;
•    Rozsdagátló hatása van és késlelteti az öregedési folyamatokat;
•    Normál határokon belül tartja a koleszterint és a vérnyomást;
•    Energizálja és vitaminizálja a szervezetet és hozzájárul a gyors felépüléshez az általános gyengeségi időszakokban, az orvosi műtétek és agresszív kezelések után.

Melyek a 2% 10-HDA savat tartalmazó nyers méhpempő tulajdonságai?
A tiszta méhpempő az egyik legkoncentráltabb természetes étrendkiegészítő és az egyik legértékesebb méhészeti termék. Tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges lényeges vitamin-, ásványanyag- mennyiségeket és olyan tápanyagokat, amelyeket az nem képes előállítani, mint például a 10-HDA sav. A méhpempő fő tápanyagának, a 10-HDA hatóanyagnak számos jótékony hatása van: antibakteriális, vírusellenes, daganatellenes és gyulladáscsökkentő, őssejt-regeneráló.

A garantált 2% 10-HDA sav biztosítja a méhpempő minőségét és gyógy-hatékonyságát: természetes antibiotikum, erős immunszabályozó, elősegíti a szabadgyökök kiküszöbölését, megelőzi a betegségek megjelenését és ujjátépíti az érintett idegsejteket. A szervezet nagyon jól asszimilálja és elfogadja.

Részletes vegytartalom:
10-HDA – 2%
Fehérje – 14,7%
Zsír – 2,7%
Szőlőcukor – 5,4%
Gyümölcscukor – 5,8%
Szacharóz – 1,3%
Vitaminok – B1, B2, B6, B12, C
Ásványanyagok – Kálium, Kalcium, Nátrium, Magnézium, Cink, Vas, Réz, Mangán
Hamu – 1%
Víz – 66,4%
pH – 4,2

Melyek az összetevői?
100% nyers méhpempő, 2% -os 10-HDA tartalommal. Nem tartalmaz vegyszereket, antibiotikumokat, viaszt, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Az ALBeeNA, 2% 10-HDA tartalmú nyers méhpempőt izoterm dobozokban szállítjuk, amelyek biztosítják a termék állandó hőmérsékletét a szállítás folyamán, eképp garantálva, hogy a terméket optimális állapotban kapod meg, annak minden gyógy-tulajdonságával.

A méhpempő mennyiség könnyű adagolására végett, a csomagban egy kiskanál is van és egy prospektus a 2% 10-HDA tartalmú tiszta méhpempő részletes leírásával.

Hogyan kell fogyasztani?
A méhpempő naponta fogyasztható, belső és külső használatra is alkalmas.

A javasolt fenntartási adag napi 1 gramm a felnőttek számára és napi 0,5 gramm a gyermekek számára, 6-8 hetes kezelésekben. A fizikai és intellektuális kimerülések esetében, a felnőttek adagja napi 2-3 grammra vagy akár többre is növelhető.

A sajátos, személyreszabott gyógy-adagok meghatározására, fordulj egy méhészeti fitoterápiában jártas orvoshoz.

Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás / hiper-érzékeny  vagy a méhpempőt be nem fogadó személyek számára, a terhes vagy szoptató nők számára, az asztmában, Addison betegségben vagy akkut fázisú rákbetegségben szenvedő személyek számára.

Hogyan kell tárolni?
A méhpempőt tartsd a hűtőben, 2-6 °C hőmérsékleten.

Elővigyázatossági utasítások:
Javasoljuk, először teszteld le az esetleges ellenhatásokat, kis mennyiségben fogyasztva a méhpempőt és a kezelések között tarts 1-2 hónapos szüneteket, az egészségi állapotodtól is függően.


MÉHPEMŐ KAPSZULA 60 db

1000 mg tiszta méhpempővel egyenértékű, 334 mg liofilizált méhpempő / kapszula

Az ALBeeNA méhpempő kapszula egy 100%-ban természetes méhészeti termék, garantált 4% 10-HDA koncentrációval. Hiper-élelmiszer, a 10-HDA sav egyetlen ismert forrása, amely hatóanyag elismert jótékony hatással van az egészségre.  

Az ALBeeNA méhpempő kapszula egyedi terápiás tulajdonságai magas 10-HDA sav tartalmának köszönhetők, amely a fő tápanyag e prémium méhészeti termék összetételében.

Gyógyhatások:
•    javítja az immunrendszer teljesítményét és az anyagcsere-funkciókat
•    
növeli a szervezet ellenálló képességét megfázásokkal, vírusfertőzésekkel, gombákkal és baktériumokkal, például staphylococcusokkal és streptococcusokkal szemben
•    
megakadályozza a rákos sejtek megjelenését és gátolja azok fejlődését
•    
regenerálja és serkenti az új sejtek és őssejtek termelését
•    
helyreállítja az idegsejteket, küzd az idegsejtek lebomlásával és javítja a memóriát
•    
enyhíti a testi és lelki fáradtságot, a vérszegénységet és az astheniát
•    
rozsdagátló hatása van, és késlelteti az öregedési folyamatokat
•    
normál határokon belül tartja a koleszterint és a vérnyomást
•    
energetizálja és vitaminizálja a szervezetet, és hozzájárul a gyors felépüléshez általános gyengeség időszakában, műtét vagy agresszív kezelések után

Melyek a méhpempő kapszula tulajdonságai?
A méhpempő az egyik legkoncentráltabb természetes étrendkiegészítő és az egyik legértékesebb méhészeti termék. Tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges lényeges vitamin-, ásványanyag- mennyiségeket és olyan tápanyagokat, amelyeket az nem képes előállítani, mint például a 10-HDA sav. A méhpempő fő tápanyagának, a 10-HDA hatóanyagnak számos jótékony hatása van: antibakteriális, vírusellenes, daganatellenes és gyulladáscsökkentő, őssejt-regeneráló.

A garantált hatóanyag mennyisége (10HDA) biztosítja a méhpempő minőségét és terápiás hatékonyságát: természetes antibiotikumként hat, erős immunregulátor, segít a szabad gyökök eltávolításában, megelőzi a betegségeket és helyreállítja az érintett idegsejteket. Hatékonyan felszívódik a szervezetben.

Részletes vegytartalom:
10-HDA – 2%
Fehérje – 14,7%
Zsír – 2,7%
Szőlőcukor – 5,4%
Gyümölcscukor – 5,8%
Szacharóz – 1,3%
Vitaminok – B1, B2, B6, B12, C
Ásványanyagok – Kálium, Kalcium, Nátrium, Magnézium, Cink, Vas, Réz, Mangán
Hamu – 1%
Víz – 66,4%
pH – 4,2

Milyen összetevőket tartalmaz?
1000 mg tiszta méhpempővel egyenértékű, 334 mg liofilizált méhpempő / kapszula

Hogyan kell fogyasztani?
Felnőtteknek: naponta 1 kapszula egy pohár vízzel.
Konkrét terápiás dózisok meghatározásához forduljon apiterápiában jártas orvoshoz.

Tárolás
Nem szükséges hűteni. Lezárva, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Ellenjavallatok
Ellenjavallt allergiás/méhtermékekre túlérzékeny vagy méhpempő intoleranciában szenvedőknek, terhes nőknek és szoptató anyáknak, asztmás rohamokban, Addison-kórban vagy akut rákban szenvedőknek.
Ne lépje túl a javasolt napi adagot.
Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

    Mondd el a véleményed

    Iratkozz fel hírlevelünkre