A Polenic prop egy prémium minőségű ALBeeNA  méhészeti gyógytermék, amelynek immunserkentő, rozsdagátló, antibiotikum és energizáló hatása van.

Az egyedülálló étrendkiegészítő, a Polenic prop, a virágpor, a propolisz és a C-vitamin sajátos, rágható, könnyen szedhető kombinációja.

A termék egy étrendkiegészítő és nem kell a kiegyensúlyozott és változatos étrendet felcserélnie. Nem tartalmaz gyomirtó-, antibiotikum-, viasz-nyomokat, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Javallatok:
•    kiegyensúlyozza és működésbe helyezi az immunrendszert
•    általános tonifiáló, vitaminizáló és természetes energizáló
•    óvja a májat, csökkenti a trigliceridek és koleszterin szintjét
•    kijavítja a nem teljes vagy a szennyezettség által érintett táplálkozást
•    lelassítja a szervezet degeneratív folyamatait
•    megelőzi a ráksejtek megjelenését
•    biztosítja a szervezet ellenállását a fertőzésekkel szemben
•    biosztimuláló, antibiotikum és antiszeptikum hatása van

Előnyök:
•    100% természetes
•    Kellemes íz
•    Könnyen szedhető

Melyek a gyógy-tulajdonságai?
A virágpor az emberi szervezetre jó hatással levő tápanyagok egy természetes forrása – bőségesen tartalmaz aminosavakat, lényeges ásványanyagokat, amelyek között vasat, kalciumot, magnéziumot, káliumot és rezet, enzimeket, fehérjéket és vitaminokat (A, B komplex, C, D, H, K) és tonifiáló és regeneráló hatással van. Kijavítja a táplálkozási hiányosságokat és kiegyensúlyozatlanságokat, hozzájárul a fizikai és idegrendszeri fejlődéshez és megerősíti az immunrendszert.
A virágpor számos gyógyhatása között felsorolható: májvédő, vitaminizáló és tonifiáló,  gyulladásellenes, daganatellenes, antibiotikum és baktériumellenes, virusellenes és probiotikum.

A propolisz egy vitamin- és tápanyag-dús méhészeti termék, amely javítja a szervezet összes anyagcsere folyamatát – ösztönzi a sejtfejlődést, az élettartamot és a szervezet ellenállását, hosszas regeneráló hatása van. Az összetételében található több mint 27 ásványanyag és lényeges aminosav (arginin és triptofán), szénhidrát, több mint 25% fehérje, polifenolok és különleges gyógyhatású zsírsavak. Védőpajzsként hat a szabadgyökökkel szemben és megerősíti az immunrendszert és egy gyors és erős természetes baktériumellenes.

A C-vitamin-nak fontos hatása a szervezet védelmében a szabadgyökökkel szemben és szükséges a mellékvese hormonjainak a szintéziséhez, a vas és a kalcium szervezetbeli felszívódásához, a bőr regeneráláshoz. A C-vitamin regeneráló tulajdonságai hozzájárulnak az immunrendszer működésbehelyezéséhez és a szervezet fizikai és szellemi ellenállásának a növeléséhez. Csökkenti a fertőzéses időszakok intenzitását és gyakoriságát és megkönnyíti a betegség utáni rekuperációt.
A szervezet nem képes szintetizálni és étkezés és étrendkiegészítők által kell biztosítani.

Melyek az összetevői?
1 rágótabletta tartalmaz: 1420 mg virágport, 60 mg propoliszt, 19,5 mg C vitamint.

Kiszerelés: 20 rágótablettás doboz.

Hogyan kell fogyasztani?
Felnőttek – 2-4 tabletta naponta.
3 éven felüli gyermekek – 1-2 tabletta naponta.
Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás /   hiper-érzékeny személyek számára. Elővigyázatosság javasolt az terhes vagy szoptató nők esetében.

Tartsa a Polenic prop rágható tablettákat szobahőmérsékleten, száraz és fénytől óvott helyeken és ne hagyja azokat a kisgyermekek számára elérhető helyeken.

    Mondd el a véleményed

    Iratkozz fel hírlevelünkre