MÉHKENYÉR 300 gr

Az ALBeeNA nyers méhkenyér egy 100 százalékosan tiszta méhészeti termék, amely friss, természetes és érintetlen állapotban van forgalmazva. A méhkenyér táplálkozási szempontból egy tökéletes élelmiszer, amelynek bebizonyított jótékony hatásai vannak a fizikai és lelki egészségre. Hatékony a májbetegségekben, az emésztőrendszer betegségeiben, a szervezet méregtelenítésében és az immunitás ösztönzésében.

A termék egy étrendkiegészítő, amelyet egy változatos és kiegyensúlyozott étrend és egy egészséges életmód kiegészítőjeként kell fogyasztani. Nem tartalmaz vegyszereket, antibiotikumokat, viaszt, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Melyek az összetevői?
100% méhkenyér, tiszta állapotban, 300 grammos kiszerelésben.

Javallatok:
•    Megerősíti az immunrendszert és megóv a szabadgyökökkel szemben.
•    Felújítja a bélflórát és óvja a vastagbelet.
•    Hozzájárul a koleszterinszint csökkentéséhez és a mérgek természetes kiküszöböléséhez a májból
•    Természetes antibakteriális és antimikrobiális anyag
•    Leküzdi a fáradtságot és stressz-ellenes erősítőként hat
•    Hosszas energizáló hatása van
•    Öregedés-elleni csodaszer, segíti az ellenállást és a hosszú életet
•    Segédszer a rákbetegségek kezelésében és kemoterápia alatt
•    Segíti a termékenységet és a libidót
•    Pótolja a fehérjehiányosságot a kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetében

Milyen gyógy-tulajdonságai vannak?
A méhkenyér a nektárral, mézzel, számos enzimmel és jótékony baktériummal összekevert, a méhecskék által beoltott virágpor érleléséből származik és nem állítható elő laboratóriumi vegyi módszerekkel. Egy komplett, tápláló élelmiszer, amelynek az összetétele egyedi: 25% fehérje és legalább 18 lényeges aminosav, 28 típusú ásványanyag, 11 enzim és koenzim, 14 féle zsírsav, 11 szénhidrát, 6 nemi hormon és a vitaminok teljes spektruma.
Ennek az összetételnek köszönhetően, a méhkenyér egy olyan élelmiszerként van nyilvántartva, amely egyedül is képes az életet fenntartani és amelynek növelt gyógyhatásai vannak: májvédő, daganatellenes, gyengeségellenes, gyulladásellenes, vitaminizáló és afrodiziákum. Egy természetes antibiotikum, amely sokkal erősebb a virágpornál, gyorsan hat és egy erős vírusellenes szer.  A méhkenyér magas tejsav tartalma támogatja az optimális emésztést és sokéves minőség-módosítás nélküli érvényességi időt biztosít a terméknek. A méhtermék-használó orvosok főleg a gyermekek és az idős személyek számára javasolják a tiszta méhkenyeret, a fejlődés, a hosszú élet és az immunellenállás ösztönzésére.

Részletes vegyi tartalom:
Szénhidrátok – 24-34%
Fehérje – 20-25%
Zsír – 1,5-2,7%
Cukrok – 35%
Tejsav – 3,1%
pH – 4,2
Vitaminok – A, B1, B2, B3, B6, B12, C, D, E, K, H
Aminosavak – Fenilalanin, Leucin, Valin, Isoleucin, Arginin, Histidin, Lizin, Metionin, Triptofán
Ásványanyagok – Vas, Kalcium, Foszfor, Kálium, Réz, Cink, Szelén, Magnézium, Króm, Nikkel, Szilícium

Hogyan kell fogyasztani?
Mindennapos fogyasztás, legalább 6 hetes kezelésekben. A gyermekek és a felnőttek számára egyaránt, a szokásos javasolt adag 1 kiskanál naponta, lehetőleg 30 perccel a reggeli előtt.

Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás / hiper-érzékeny  személyeknek.

Tárold a méhkenyeret száraz és hűvös helyen, 15-20 °C hőmérsékleten.


MÉHPEMŐ KAPSZULA 60 db

1000 mg tiszta méhpempővel egyenértékű, 334 mg liofilizált méhpempő / kapszula

Az ALBeeNA méhpempő kapszula egy 100%-ban természetes méhészeti termék, garantált 4% 10-HDA koncentrációval. Hiper-élelmiszer, a 10-HDA sav egyetlen ismert forrása, amely hatóanyag elismert jótékony hatással van az egészségre.  

Az ALBeeNA méhpempő kapszula egyedi terápiás tulajdonságai magas 10-HDA sav tartalmának köszönhetők, amely a fő tápanyag e prémium méhészeti termék összetételében.

Gyógyhatások:
•    javítja az immunrendszer teljesítményét és az anyagcsere-funkciókat
•    
növeli a szervezet ellenálló képességét megfázásokkal, vírusfertőzésekkel, gombákkal és baktériumokkal, például staphylococcusokkal és streptococcusokkal szemben
•    
megakadályozza a rákos sejtek megjelenését és gátolja azok fejlődését
•    
regenerálja és serkenti az új sejtek és őssejtek termelését
•    
helyreállítja az idegsejteket, küzd az idegsejtek lebomlásával és javítja a memóriát
•    
enyhíti a testi és lelki fáradtságot, a vérszegénységet és az astheniát
•    
rozsdagátló hatása van, és késlelteti az öregedési folyamatokat
•    
normál határokon belül tartja a koleszterint és a vérnyomást
•    
energetizálja és vitaminizálja a szervezetet, és hozzájárul a gyors felépüléshez általános gyengeség időszakában, műtét vagy agresszív kezelések után

Melyek a méhpempő kapszula tulajdonságai?
A méhpempő az egyik legkoncentráltabb természetes étrendkiegészítő és az egyik legértékesebb méhészeti termék. Tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges lényeges vitamin-, ásványanyag- mennyiségeket és olyan tápanyagokat, amelyeket az nem képes előállítani, mint például a 10-HDA sav. A méhpempő fő tápanyagának, a 10-HDA hatóanyagnak számos jótékony hatása van: antibakteriális, vírusellenes, daganatellenes és gyulladáscsökkentő, őssejt-regeneráló.

A garantált hatóanyag mennyisége (10HDA) biztosítja a méhpempő minőségét és terápiás hatékonyságát: természetes antibiotikumként hat, erős immunregulátor, segít a szabad gyökök eltávolításában, megelőzi a betegségeket és helyreállítja az érintett idegsejteket. Hatékonyan felszívódik a szervezetben.

Részletes vegytartalom:
10-HDA – 2%
Fehérje – 14,7%
Zsír – 2,7%
Szőlőcukor – 5,4%
Gyümölcscukor – 5,8%
Szacharóz – 1,3%
Vitaminok – B1, B2, B6, B12, C
Ásványanyagok – Kálium, Kalcium, Nátrium, Magnézium, Cink, Vas, Réz, Mangán
Hamu – 1%
Víz – 66,4%
pH – 4,2

Milyen összetevőket tartalmaz?
1000 mg tiszta méhpempővel egyenértékű, 334 mg liofilizált méhpempő / kapszula

Hogyan kell fogyasztani?
Felnőtteknek: naponta 1 kapszula egy pohár vízzel.
Konkrét terápiás dózisok meghatározásához forduljon apiterápiában jártas orvoshoz.

Tárolás
Nem szükséges hűteni. Lezárva, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Ellenjavallatok
Ellenjavallt allergiás/méhtermékekre túlérzékeny vagy méhpempő intoleranciában szenvedőknek, terhes nőknek és szoptató anyáknak, asztmás rohamokban, Addison-kórban vagy akut rákban szenvedőknek.
Ne lépje túl a javasolt napi adagot.
Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.


POLENIC PROP – VIRÁGPOR, PROPOLISZ ÉS C-VITAMIN 20 db RÁGÓTABLETTA

A Polenic prop egy prémium minőségű ALBeeNA  méhészeti gyógytermék, amelynek immunserkentő, rozsdagátló, antibiotikum és energizáló hatása van.

Az egyedülálló étrendkiegészítő, a Polenic prop, a virágpor, a propolisz és a C-vitamin sajátos, rágható, könnyen szedhető kombinációja.

A termék egy étrendkiegészítő és nem kell a kiegyensúlyozott és változatos étrendet felcserélnie. Nem tartalmaz gyomirtó-, antibiotikum-, viasz-nyomokat, penész spórákat vagy más szennyezettségeket.

Javallatok:
•    kiegyensúlyozza és működésbe helyezi az immunrendszert
•    általános tonifiáló, vitaminizáló és természetes energizáló
•    óvja a májat, csökkenti a trigliceridek és koleszterin szintjét
•    kijavítja a nem teljes vagy a szennyezettség által érintett táplálkozást
•    lelassítja a szervezet degeneratív folyamatait
•    megelőzi a ráksejtek megjelenését
•    biztosítja a szervezet ellenállását a fertőzésekkel szemben
•    biosztimuláló, antibiotikum és antiszeptikum hatása van

Előnyök:
•    100% természetes
•    Kellemes íz
•    Könnyen szedhető

Melyek a gyógy-tulajdonságai?
A virágpor az emberi szervezetre jó hatással levő tápanyagok egy természetes forrása – bőségesen tartalmaz aminosavakat, lényeges ásványanyagokat, amelyek között vasat, kalciumot, magnéziumot, káliumot és rezet, enzimeket, fehérjéket és vitaminokat (A, B komplex, C, D, H, K) és tonifiáló és regeneráló hatással van. Kijavítja a táplálkozási hiányosságokat és kiegyensúlyozatlanságokat, hozzájárul a fizikai és idegrendszeri fejlődéshez és megerősíti az immunrendszert.
A virágpor számos gyógyhatása között felsorolható: májvédő, vitaminizáló és tonifiáló,  gyulladásellenes, daganatellenes, antibiotikum és baktériumellenes, virusellenes és probiotikum.

A propolisz egy vitamin- és tápanyag-dús méhészeti termék, amely javítja a szervezet összes anyagcsere folyamatát – ösztönzi a sejtfejlődést, az élettartamot és a szervezet ellenállását, hosszas regeneráló hatása van. Az összetételében található több mint 27 ásványanyag és lényeges aminosav (arginin és triptofán), szénhidrát, több mint 25% fehérje, polifenolok és különleges gyógyhatású zsírsavak. Védőpajzsként hat a szabadgyökökkel szemben és megerősíti az immunrendszert és egy gyors és erős természetes baktériumellenes.

A C-vitamin-nak fontos hatása a szervezet védelmében a szabadgyökökkel szemben és szükséges a mellékvese hormonjainak a szintéziséhez, a vas és a kalcium szervezetbeli felszívódásához, a bőr regeneráláshoz. A C-vitamin regeneráló tulajdonságai hozzájárulnak az immunrendszer működésbehelyezéséhez és a szervezet fizikai és szellemi ellenállásának a növeléséhez. Csökkenti a fertőzéses időszakok intenzitását és gyakoriságát és megkönnyíti a betegség utáni rekuperációt.
A szervezet nem képes szintetizálni és étkezés és étrendkiegészítők által kell biztosítani.

Melyek az összetevői?
1 rágótabletta tartalmaz: 1420 mg virágport, 60 mg propoliszt, 19,5 mg C vitamint.

Kiszerelés: 20 rágótablettás doboz.

Hogyan kell fogyasztani?
Felnőttek – 2-4 tabletta naponta.
3 éven felüli gyermekek – 1-2 tabletta naponta.
Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás /   hiper-érzékeny személyek számára. Elővigyázatosság javasolt az terhes vagy szoptató nők esetében.
Tartsa a Polenic prop rágható tablettákat szobahőmérsékleten, száraz és fénytől óvott helyeken és ne hagyja azokat a kisgyermekek számára elérhető helyeken.

    Mondd el a véleményed

    Iratkozz fel hírlevelünkre