Az ALBeeNA tiszta méhpempő egy 100%-ban természetes méhészeti termék garantált 2%-os 10-HDA koncentrációval. A méhpempő az egyetlen ismert jótékony hatású 10-HDA sav forrás, amelynek bizonyítottak az egészségre gyakorolt előnyös hatásai.
A tiszta ALBeeNA méhpempő különleges előnyei a magas 10-HDA savnak köszönhetőek, amely e prémium méhészeti termék fő összetevőjeA szervezetbe nagyon jól felszívódik és szerves alkotó részévé válik!

Milyen tulajdonságai vannak a 2% 10-HDA-t tartalmazó nyers méhpempőnek?
A tiszta méhpempő természetes étrendkiegészítő, és az egyik legértékesebb méhészeti termék. Számos vitamint,  ásványi anyagot és tápanyagot tartalmaz, amelyekre az emberi szervezetnek szüksége van, és önmagától nem tud előállítani, mint például a 10-HDA sav. 

A méhpempő fő tápanyagának a 10-HDA sav hatóanyagnak számos jótékony hatása van: antibakteriális, vírusellenes, daganatellenes és gyulladáscsökkentő, őssejt-regeneráló. A garantált 2% 10-HDA sav biztosítja a méhpempő minőségét és terápiás hatékonyságát.

Gyógyhatások:
•  
 Javítja az immunrendszer és a metabolikus funkciók teljesítményét;
•    Erős immunszabályozó
•    
Elősegíti a szabadgyökök hatástalanítását
•    
Megelőzi a betegségek megjelenését és újjáépíti az érintett idegsejteket.
•    Támogatja az immunrendszert és javítja az anyagcsere folyamatokat;
•    Növeli a szervezet ellenállását a lehűlésekkel, vírusos fertőzésekkel, gombákkal és baktériumokkal, mint például a Staphylococcus és a Streptococcus baktériumokkal szemben;
•    Megelőzheti a ráksejtek megjelenését és gátolja azok fejlődését;
•    Regenerál és fokozza az új és az őssejtek termelését;
•    Újraépíti az idegsejteket, leküzdi az idegsejtek megrongálódását és javítja a memóriát;
•    Segít a fizikai és lelki fáradtságban, vérszegénységben és gyengeségben;
•    Késlelteti az öregedési folyamatokat;
•    Normál határokon belül tartja a koleszterint és a vérnyomást;
•    
Energetizálja és vitaminnal látja el a szervezetet és hozzájárul a gyors felépüléshez az általános gyengeségi időszakokban, az orvosi műtétek és beavatkozások után.

Részletes kémiai összetétel:
10-HDA – 2%
Fehérje – 14,7%
Lipidek – 2,7%
Glükóz – 5,4%
Fruktóz– 5,8%
Szacharóz – 1,3%
Vitaminok – B1, B2, B6, B12, C
Ásványi anyagok – Kálium, Kalcium, Nátrium, Magnézium, Cink, Vas, Réz, Mangán
Hamu – 1%
Víz – 66,4%
pH – 4,2


Milyen összetevőket tartalmaz?
100% nyers méhpempő, 2% -os 10-HDA savval. Nem tartalmaz vegyszereket, antibiotikumokat, viaszt, penészgomba spórákat vagy egyéb szennyeződéseket.

Az ALBeeNA, 2% 10-HDA tartalmú nyers méhpempőt izoterm dobozokba csomagoljuk, amelyek biztosítják a termék állandó hőmérsékletét a szállítás során, garantálva, hogy a terméket optimális állapotban kapja meg a vásárló, annak minden gyógy-tulajdonságával.
A csomag tartalmaz egy kiskanalat a méhpempő egyszerű adagolásához.

 

Hogyan érdemes fogyasztani?
A méhpempő naponta belsőleg és külsőleg is fogyasztható. A javasolt adag napi 1 gr a felnőttek számára és napi 0,5 gr gyermekek számára, 6-8 hetes kezelésekben. Fizikai és szellemi megterhelés esetén, a felnőttek adagja napi 2-3 grammra vagy akár többre is növelhető.
A sajátos, személyre szabott adag meghatározásában forduljon méhészeti fitoterápiában jártas orvoshoz.

Elővigyázatossági utasítások:
Javasoljuk, először tesztelje le kis mennyiségben fogyasztva a méhpempőt. A kezelések között tartson 1-2 hónapos szüneteket, egészségi állapot függvényében.

Ellenjavallt a méhészeti termékekre allergiás, túlérzékeny vagy méhpempő intoleráns személyek, terhes vagy szoptató nők számára. Asztmában, Addison-kórban vagy akut fázisú rákban szenvedő személyek számára.


Hogyan kell tárolni?
A méhpempőt tartsa a hűtőszekrényben, 2-6 °C közötti hőmérsékleten.

Kiszerelés: 10 grammos kiszerelésben.

    Mondd el a véleményed

    Iratkozz fel hírlevelünkre