Az ALBeeNA méhpempő kapszula egy 100%-ban természetes méhészeti termék, garantált 4% 10-HDA koncentrációval. Hiper-élelmiszer, a 10-HDA sav egyetlen ismert forrása, amely hatóanyag elismert jótékony hatással van az egészségre.

Az ALBeeNA méhpempő kapszula egyedi terápiás tulajdonságai magas 10-HDA sav tartalmának köszönhetők, amely a fő tápanyag e prémium méhészeti termék összetételében.

Gyógyhatások:
•    javítja az immunrendszer teljesítményét és az anyagcsere-funkciókat
•    növeli a szervezet ellenálló képességét megfázásokkal, vírusfertőzésekkel, gombákkal és baktériumokkal, például staphylococcusokkal és streptococcusokkal szemben
•    megakadályozza a rákos sejtek megjelenését és gátolja azok fejlődését
•    regenerálja és serkenti az új sejtek és őssejtek termelését
•    helyreállítja az idegsejteket, küzd az idegsejtek lebomlásával és javítja a memóriát
•    enyhíti a testi és lelki fáradtságot, a vérszegénységet és az astheniát
•    rozsdagátló hatása van, és késlelteti az öregedési folyamatokat
•    normál határokon belül tartja a koleszterint és a vérnyomást
•    energetizálja és vitaminizálja a szervezetet, és hozzájárul a gyors felépüléshez általános gyengeség időszakában, műtét vagy agresszív kezelések után

Melyek a méhpempő lágy kapszula tulajdonságai?
A méhpempő az egyik legkoncentráltabb természetes étrendkiegészítő és az egyik legértékesebb méhészeti termék. Tartalmazza az emberi szervezet számára szükséges lényeges vitamin-, ásványanyag- mennyiségeket és olyan tápanyagokat, amelyeket az nem képes előállítani, mint például a 10-HDA sav. A méhpempő fő tápanyagának, a 10-HDA hatóanyagnak számos jótékony hatása van: antibakteriális, vírusellenes, daganatellenes és gyulladáscsökkentő, őssejt-regeneráló.

A garantált hatóanyag mennyisége (10HDA) biztosítja a méhpempő minőségét és terápiás hatékonyságát: természetes antibiotikumként hat, erős immunregulátor, segít a szabad gyökök eltávolításában, megelőzi a betegségeket és helyreállítja az érintett idegsejteket. Hatékonyan felszívódik a szervezetben.

Részletes vegytartalom:
10-HDA – 2%
Fehérje – 14,7%
Zsír – 2,7%
Szőlőcukor – 5,4%
Gyümölcscukor – 5,8%
Szacharóz – 1,3%
Vitaminok – B1, B2, B6, B12, C
Ásványanyagok – Kálium, Kalcium, Nátrium, Magnézium, Cink, Vas, Réz, Mangán
Hamu – 1%
Víz – 66,4%
pH – 4,2

Milyen összetevőket tartalmaz?
1000 mg tiszta méhpempővel egyenértékű, 334 mg liofilizált méhpempő / kapszula

Hogyan kell fogyasztani?
Felnőtteknek: naponta 1 kapszula egy pohár vízzel.
Konkrét terápiás dózisok meghatározásához forduljon apiterápiában jártas orvoshoz.

Tárolás
Nem szükséges hűteni. Lezárva, hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Ellenjavallatok
Ellenjavallt allergiás/méhtermékekre túlérzékeny vagy méhpempő intoleranciában szenvedőknek, terhes nőknek és szoptató anyáknak, asztmás rohamokban, Addison-kórban vagy akut rákban szenvedőknek.
Ne lépje túl a javasolt napi adagot.
Kisgyermekek elől elzárva tartandó!
Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot.

Fontos:

Albeena Hungary jogi nyilatkozat (Prominent Disclaimer):  

Magyarországion a hatályos közösségi törvények alapján, a méhészeti termékek nem rendelkeznek semmilyen gyógyhatással, ezért a jogszabály szerint nem alkalmasak betegségek kezelésére, vagy megelőzésére sem. Kérjük, hogy vegye figyelembe azt is, hogy a weboldalon feltüntetett információk, reklám és hivatkozási céllal kerültek feltüntetésre, ezért nem helyettesítik orvos, gyógyszerész vagy engedéllyel rendelkező természetgyógyász tanácsát. Ne csak az oldalunkon feltüntetett információkra támaszkodjon. A termékek fogyasztása vagy használata előtt mindig olvassa el a címkén feltüntetett adagolási javaslatokat és figyelmeztetéseket. Kérjük vegye azt is figyelembe, hogy az oldalon található termékek, nem helyettesítik a vegyes étrendet, valamint a változatos életmódot. Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét amennyiben  a méhészeti termékekere érzékeny vagy allergiás. Nyilatkozunk arról, hogy a fogyasztásra és alkalmazásra vonatkozó termékinformációk, megegyeznek a weboldalon (albeena.hu) feltüntetett információkkal. Kérjük vegye figyelembe, hogy az oldalon megtalálható információk oktatási célt szolgálnak, az egészségügyi hatóságok által nem ellenőrzöttek. Ne használja az oldalon lévő információkat öndiagnózisra, gyógyításra.

    Mondd el a véleményed

    Iratkozz fel hírlevelünkre