Az Albeena mézes köhögés elleni szirup egy 100%-osan természetes gyógytermék, amelynek nyugtató hatása van a torokra és a légutakra. A méz és a póthatású növények kombinációja hatékony gyógy-készítmény a köhögés által okozott irritációk és a kapcsolatos fájdalmak esetében.

A termék egy étrendkiegészítő, amely egy változatos és egyensúlyozott étrendet és egy egészséges életmódot kell kiegészítsen. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket és színezőkét.

Gyógy-javallatok:
•    segíti a köpést és hígítja a légcsőváladékokat;
•    gyulladásellenes, görcsoldó és lágyító hatása van;
•    antiszeptikus, segíti a légző-képesség helyreállítását;
•    javítja a nyálkahártyák szárazsági állapotát;
•    segédanyag a vírusos vagy bakteriális gyulladások kezelésében;
•    javasolt a száraz köhögés, a torok irritációi, rekedtség esetében.

Milyen összetevőket tartalmaz?
Méz, hidroglicerines kivonatok:
Lándzsás útifű (Plantaginis lanceolatae folium), Ziliz gyökér (Althaeae radix), Izsóp (Hyssopi herba), Gyömbér (Zingiberis radix), invertcukorszirup, tejsav (savanyító szer).

Melyek az összetevők egyéni tulajdonságai?
A méz egy nagyon jó tápanyag-, vitamin- (A, B, C, D, K és B-komplex) és bioflavonoid-forrás, amelyeknek rendkívüli antibakteriális, gyulladásellenes és rozsdagátló hatása van. Mint természetes antibiotikum hat és erős vírusellenes hatása van. Csillapítja a tartós köhögést, megelőzi és gyógyítja a légutak irritációit, csökkenti a köhögéssel kapcsolatos negatív hatásokat. A méz felélénkíti a szervezetet a glukóz- és fruktóz-tartalmának köszönhetően és közvetlenül hat az immunrendszer és a betegségekkel szembeni ellenállás  javításának irányában.

A lándzsás útifűnek bizonyított antibakteriális és összehúzó hatása van, amely hozzájárul a krónikus betegségek, a gyulladások és a köhögés megelőzéséhez és gyógyításához. Az antiszeptikus és hegesítő hatása segít a légzési kényelem elérésében, az összetételében levő bioaktív anyagok, pedig, megakadályozzák a vírusok és az allergének negatív hatását. Erősen lágyító természetes gyógy-készítmény, amely javasolt a légutak gyulladásos állapotaiban és asztmában.

A ziliz gyökérnek ismert lágyító, köpető és gyulladásellenes hatásai vannak – több tanulmány is kimutatta, hogy a ziliz gyökér enyhíti a köhögést és a rekedtséget, csökkenti a légutak nyálkahártyáinak a gyulladását és megkönnyíti a köpést. A nyálkákban és pektinben gazdag ziliz gyökér egy hatékony gyógy-készítmény a gégehurut, légcsőhurut és hörghurut esetekben és egy kiváló antiszeptikus a száj számára.

Az izsóp egy hörgőtágító és légzés-tonifiáló, amely hatékonyan kezeli a görcsös és termékeny köhögést, az összetételében levő aktív anyagok kombinációjának köszönhetően: taninok, gyanták, ásványanyagok, cukrok, flavonoidok és illőolajak. Serkenti a köpést és csökkenti a görcsöket a légutak szintjén. Lágyító hatása és felélénkítő illata van, ami jókedvet gerjeszt.

A gyömbér vitaminokat, ásványanyagokat és lényeges olajakat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a légutak gyulladásának csökkentéséhez, enyhítik a köhögést, ellazítják és energiával töltik fel a legyengült szervezetet. Fájdalomcsillapító, antiszeptikus és lázellenes hatása van és megerősíti az immunrendszert, az összetételében levő rozsdagátlóknak köszönhetően. A gyömbér erős aromája felszabadítja a szinuszokat és serkenti a köpést, felgyorsítva a gyógyulási folyamatot.

A gyömbér vitaminokat, ásványanyagokat és lényeges olajakat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a légutak gyulladásának csökkentéséhez, enyhítik a köhögést, ellazítják és energiával töltik fel a legyengült szervezetet. Fájdalomcsillapító, antiszeptikus és lázellenes hatása van és megerősíti az immunrendszert, az összetételében levő rozsdagátlóknak köszönhetően. A gyömbér erős aromája felszabadítja a szinuszokat és serkenti a köpést, felgyorsítva a gyógyulási folyamatot.

Hogyan kell fogyasszuk?
Belső használatra, naponta 2-4 adagban. Használat előtt rázza fel a flakont.
3-7 éves gyermekek: 10-15 ml szirup naponta.
7-14 éves gyermekek: 15-20 ml szirup naponta.
14 év feletti gyermekek vagy felnőttek: 20-30 ml szirup naponta.

Ne fogyasszon a napi használatra javasolt adagtól többet.

Ellenjavallt a cukorbetegségben szenvedő vagy a termék bármely összetevőjére allergiás /   hiper-érzékeny személyek számára, a terhes vagy szoptató nők számára.

A véralvadásgátló orvosságokat szedő személyek elővigyázatossággal fogyasszák a terméket, mivel az összetételében levő gyömbér növelheti a vérzések megjelenésének kockázatát.

Hogy kell tárolni?
A szirupflakont jól lezárva kell tárolni, a napfény közvetlen hatásától védetten, legfeljebb 25°C hőmérsékleten. Felnyitás után, tartsa a hűtőben és fogyassza el legfeljebb 30 napon belül. Ne hagyja a terméket a gyermekek keze alá.

Kiszerelés: 250 ml-es flakon.

    Mondd el a véleményed

    Iratkozz fel hírlevelünkre