Az Albeena Nutrition sorozat Vizeletkiválasztó rendszer kapszulája különösen a húgyúti fertőzések megelőzését és legyőzését célozza.
Összetevői gyorsan és hatékonyan hatnak minden kellemetlenség enyhítésére.
A propolisz és áfonya kivonat hatékony kombinációjának szerepe az érintett területek tisztítása és védelme, és az immunrendszer válaszreakciójának fokozása.


Propolisz és Áfonya
– Bizonyított hatékonyságú kombináció

A hagyományos orvoslás ősidők óta használ méhészeti termékeket és gyógynövényeket a húgyúti fertőzések kezelésére és enyhítésére.
Az áfonya használata a húgyúti fertőzések megelőzésére hosszú múltra tekint vissza, amit tudományos tanulmányok is igazoltak, és bizonyítják, hogy képes megakadályozni az E. coli baktériumok urotheliális sejtekre gyakorolt ​​hatását.
Az egyik leghíresebb méhészeti alapanyaggal, a propolisszal együtt az áfonya ereje fokozódik.

 

A propoliszt tartalmazó Vizeletkiválasztó rendszer FORMULA fontos szerepet játszik a gyulladás csökkentésében. A propolisz, a gyantás anyagok, a méhviasz, a növényi viasz és a méhnyál keveréke bizonyítottan terápiás értékkel rendelkezik. A benne lévő vegyületek valódi vírus-, gombaellenes, antioxidáns, gyulladáscsökkentő és antibakteriális szerré változtatták.


Milyen összetevőket tartalmaz

 • Kanadai áfonya kivonat 50:1 (Vaccinium macrocarpon)
 • Medveszőlőlevél kivonat (Arctostaphylos uva ursi) – bizonyítottan terápiás hatással rendelkezik a hólyaghurut, pyelitis, pyelonephritis, gyulladások és húgyúti fertőzések megelőzésében és leküzdésében.
  Fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Propolisz kivonat min. 11% polifenolok
 • Kasvirág (Echinacea Angustifolia) légi részeiből származó kivonat min. 4% polifenolok – immunmoduláló és antiszeptikus, antibakteriális és vírusellenes tulajdonságairól ismert.
  A szervezet méregtelenítési folyamatában is jó szövetséges.
 • Kapszula: növényi összetétel
  A kapszulák összetételében nem használunk módosított, nem kívánt segédanyagokat, például titán-dioxidot, szilícium-dioxidot, talkumot, magnézium-sztearátot, pálmaolajat vagy szintetikus színezékeket.
  A címke a garanciánk az Albeena étrend-kiegészítők összetételében található természetes összetevők minőségére.
  Az Albeena étrend-kiegészítők természetes, könnyen felismerhető összetevőket tartalmaznak, amelyek sajátos jellemzői és előnyei könnyen követhetők. 

 

Milyen apiterápiás tulajdonságai vannak?

A húgyúti fertőzések a leggyakoribb bakteriális fertőzések közé tartoznak. Becslések szerint évente körülbelül 150 millió embernél alakul ki ilyen típusú fertőzés. A húgyúti fertőzések kialakulásában gyakori patogén az E. coli baktérium, ami gyógyszerekkel / antibiotikumokkal szemben erősen rezisztens. 

Egy 2018 augusztusában publikált tanulmányt követően kimutatták az áfonya és a propolisz kombinációjának hatékonyságát, valamint azt az erős hatást, amely az uropatogén E. coli fertőzések alapját képező adhézió, motilitás és biofilmképződés gátlásában van. 

Ez az asszociáció ígéretes megoldást jelent a húgyúti fertőzések megelőzésére, függetlenül az uropatogén E.coli virulencia- és rezisztencia profiljától.


Az Albeena Nutrion termékcsalád – Vizeletkiválasztó rendszer FORMULA minden összetevőjének megvannak a maga előnyei, amelyek hozzájárulnak a húgyutak egészségének javításához.


Javallatok

 • Támogatja a húgyutak egészségét és enyhíti az ezen a szinten előforduló állapotokat;
 • A propolisz, áfonya kivonat, medveszőlő levél kivonat kombinációjának köszönhetően vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban, fitonutriensekben gazdag; 
 • A bőr, az izmok és a csontok egészségére is alkalmas; 
 • Az antioxidánsoknak köszönhetően a nyálkahártyák regenerációjában is szerepe van;
 • Csökkenti a gyulladást a szervezetben, különösen a gyomor/vastagbél gyulladásának kockázatát;
 • Erősíti az immunitást;
 • Vegetáriánusok számára ajánlott étrend-kiegészítő.

 

Hogyan érdemes fogyasztani?

Naponta kétszer 1 kapszula megfelelő mennyiségű vízzel.
Felhasználható 1-2 órával a vas alapú készítmények bevétele előtt vagy után.
Az optimális eredmények eléréséhez legalább 12 hetes kúra szükséges.

 

Elővigyázatossági utasítások

A termék ellenjavallt méhészeti termékekre (propolisz) allergiások vagy túlérzékenyek számára.
A terméket gyermekek, terhes vagy szoptató nők nem fogyaszthatják.


Csomag tartalma

Palack 30 db kapszula
Nettó tömeg: 16,35 g


Forrás

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92762/
 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6107218/
 3. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28288837/

  Mondd el a véleményed

  Iratkozz fel hírlevelünkre